Inget browserstöd Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Trendar din cocktail hela vägen till Dala?

För att tävla om en plats till den svenska finalen av Hernö Gin Cocktail Awards 2023 ska du ta fram en ekologisk och hållbar signaturcocktail baserad på Hernö Navy Strength Gin. Stor vikt kommer att läggas vid enkelhet att återskapa såväl i hemmet som på andra barer. Alla ingredienser måste vara ekologiska och din cocktail ska genomsyras av hållbarhet. En cocktail som lyfter varumärket Hernö Gin.

Skicka recept och bild på din cocktail till welcome@hernogin.com senast den 16 januari 2023 för att få en chans att presentera din cocktail för vår jury vid den svenska finalen. Tävlande som går vidare kommer att kontaktas senast den 23 januari 2023.

Frågor?

  • Maila till welcome@hernogin.com
  • Tävlande som vinner sin plats vid den svenska finalen kommer att få mer information om resor och boende i god tid innan den svenska finalen.
  • Mer information om den globala finalen i Dala augusti 2023 kommer att ges till tävlande som går vidare från den svenska finalen.

Ladda hem inbjudan (pdf)

Bedömningskriterier

- Samklang med varumärket Hernö Gin
- Smak, doft och presentation
- Enkelhet att återskapa
- Genomslag i press och/eller social media

Tävlingsregler

- Alla tävlande måste vara över 18 år
- För att tävla måste du vara anställd som bartender i Sverige
- Tävlingsbidraget måste vara skapat av dig och unikt för Hernö Gin Cocktail Awards 2023
- Tävlingsbidraget måste innehålla minst 50 ml Hernö Navy Strength Gin och inte mer än totalt 70 ml alkoholhaltiga drycker
- Alla ingredienser i tävlingsbidraget måste vara certifierat ekologiska
- Alla recept och foton får användas av Hernö Gin AB i marknadsföringssyfte